Havebloggen

Havebloggen

BIRGITTE HASHOLT - FORFATTER, FOREDRAGSHOLDER OG HAVESKRIBENT


Havebloggen er tilknyttet websitet BirgitteHasholt.dk. Her kan du følge min økologiske have, mit liv på landet og finde gode madopskrifter og nyttige tips om selvforsyning. Du er velkommen til at skrive til mig; hver en kommentar er kærkommen, jeg svarer, så hurtigt jeg kan.

Måtte du ønske at blive fast læser af bloggen og modtage Havebloggens indlæg i din mailboks, kan du tilmelde dig HER.

Rigtig hjertelig velkommen i mit haveunivers! Jeg håber, du vil lade dig inspirere, og at du vil få glæde af at følge med.

Tekst og fotos er ophavsretlig beskyttet og må kun benyttes efter nærmere aftale.

En helt igennem herlig Havedag!

HavebloggenOprettet af Birgitte Hasholt søn, september 11, 2011 23:36:03


Det har været en forrygende og hektisk dag med have på programmet. Vejrguderne holdt hånden over os, og september viste sit milde sensommeransigt. Vi endte med at tage imod mange flere, glade besøgende, end vi havde turdet håbe på. Og den stemning, som fra start til slut satte sit præg på arrangementet, fylder mig og mine medarrangører med en inderlig glæde. Det har været en fantastisk oplevelse! Rapporten fra dagen bliver ganske kort i ord, men lidt mere fyldig i billeder. Jeg er mæt af oplevelser og en behagelig træthed har indfundet sig som tegn på, at noget godt er tilendebragt og fuldendt. Tak til alle, som var med. Tak til alle jer, der kom. Og sidst, men ikke mindst tak til mine uendelig søde naboer, som stillede parkering til rådighed på forhånd - for derefter at være snarrådige nok til at skaffe endnu mere plads, da det viste sig, at den blev for trang.

  • Kommentarer(7)//havebloggen.birgittehasholt.dk/#post105