Havebloggen

Havebloggen

BIRGITTE HASHOLT - FORFATTER, FOREDRAGSHOLDER OG HAVESKRIBENT


Havebloggen er tilknyttet websitet BirgitteHasholt.dk. Her kan du følge min økologiske have, mit liv på landet og finde gode madopskrifter og nyttige tips om selvforsyning. Du er velkommen til at skrive til mig; hver en kommentar er kærkommen, jeg svarer, så hurtigt jeg kan.

Måtte du ønske at blive fast læser af bloggen og modtage Havebloggens indlæg i din mailboks, kan du tilmelde dig HER.

Rigtig hjertelig velkommen i mit haveunivers! Jeg håber, du vil lade dig inspirere, og at du vil få glæde af at følge med.

Tekst og fotos er ophavsretlig beskyttet og må kun benyttes efter nærmere aftale.

Gæstebloggen: Hvidløg

GæstebloggenOprettet af Mona Ibsen tir, september 13, 2011 11:30:52
Tusind tak for en skøn havedag d. 11. sept. Jeg fik rigtig hygget igennem og snakket med nogle søde mennesker - og soldede alle mine penge op. Din have har en dejlig stemning med lys, luft og store armbevægelser.


Jeg skal spørge dig: jeg købte nogle ynglehvidløg af dig. Er det nu i sept. eller er det i okt. man sætter dem? Næste år, skal jeg så lade dem blive i jorden og lade dem gro til om 2 år. Eller skal de tages op og sættes igen om efteråret?


Jeg har ikke adgang til hestemøg, og hvis jeg havde, så tror jeg, at mine cavalier king charles hunde ville få en særpræget duft. Du snakkede om flydende hønsemøg. Hvor køber man det? Jeg går kun ind for økologisk dyrkning.


På forhånd mange tak

Mona Ibsen, Stenstrupsmiley

  • Kommentarer(3)//havebloggen.birgittehasholt.dk/#post106