Havebloggen

Havebloggen

BIRGITTE HASHOLT - FORFATTER, FOREDRAGSHOLDER OG HAVESKRIBENT


Havebloggen er tilknyttet websitet BirgitteHasholt.dk. Her kan du følge min økologiske have, mit liv på landet og finde gode madopskrifter og nyttige tips om selvforsyning. Du er velkommen til at skrive til mig; hver en kommentar er kærkommen, jeg svarer, så hurtigt jeg kan.

Måtte du ønske at blive fast læser af bloggen og modtage Havebloggens indlæg i din mailboks, kan du tilmelde dig HER.

Rigtig hjertelig velkommen i mit haveunivers! Jeg håber, du vil lade dig inspirere, og at du vil få glæde af at følge med.

Tekst og fotos er ophavsretlig beskyttet og må kun benyttes efter nærmere aftale.

Hvor var hun henne?

Kurser og arrangementerOprettet af Birgitte Hasholt søn, maj 27, 2012 01:13:44

Annonceret i programmet som værende i urtehaven på Egeskov Slot pinselørdag klokken 15.30 – og dét var jeg – med det transportable hønsebur indeholdende høne og de to kyllinger! Nogen ventede i urtegården, og det kan jeg godt forstå. Forvekslingen er bestemt oplagt – ikke mindst fordi urtehaven på Egeskov også kaldes dufthaven. Derfor til jer, som påtænker at høre det næste foredrag om selvforsyning på Egeskov:

Jeg fortæller søndag d. 27. maj kl. 13.00 på Egeskov i dufthaven, som også kaldes urtehaven - og ikke i urtegården.

Ellers var det en virkelig stor fornøjelse i dag. At sætte ansigter på jer, der læser med herinde, er altid dejligt, og jeg vil sige tusinde tak til Laila for en superinsats med at informere dem, der ventede på mig det forkerte sted. Det var meget betænksomt. Vi fik talt en del om høns; det er da også én af mine yndlingsbeskæftigelser. Det transportable hønsebur, som min mand satte de sidste skuer i - kort før en længere rejse til Kina – fungerede upåklageligt, den korte tid Donnatella og de to små skulle befinde sig deri til offentligt skue.


Her sent til aften er min mand vendt hjem igen, og jeg har lyttet til rejsens højdepunkter og fået nyt ”derude fra”. Man må sige, at mødet med fremmede kulturer sætter vores eget liv i perspektiv. Selvom jeg kun lytter og sjældent er med på rejserne, føler jeg mig altid lidt klogere, når jeg har fået førstehåndsberetningerne fra fjerntliggende egne.


Da mine to piger og jeg kom hjem efter dagens foredrag, var det sommer i haven – med de bredskyggede hatte på. Mon ikke vejret holder! Det håber jeg, og jeg håber, at der ligesom lørdag kommer tilhørere til mit søndagsforedrag om selvforsyning - altså i dufthaven/urtehaven på Egeskov – snakken med jer er simpelthen berigende.

Rigtig god søndag med udsigt til fridag på mandag!

Birgitte

  • Kommentarer(2)//havebloggen.birgittehasholt.dk/#post159