Havebloggen

Havebloggen

BIRGITTE HASHOLT - FORFATTER, FOREDRAGSHOLDER OG HAVESKRIBENT


Havebloggen er tilknyttet websitet BirgitteHasholt.dk. Her kan du følge min økologiske have, mit liv på landet og finde gode madopskrifter og nyttige tips om selvforsyning. Du er velkommen til at skrive til mig; hver en kommentar er kærkommen, jeg svarer, så hurtigt jeg kan.

Måtte du ønske at blive fast læser af bloggen og modtage Havebloggens indlæg i din mailboks, kan du tilmelde dig HER.

Rigtig hjertelig velkommen i mit haveunivers! Jeg håber, du vil lade dig inspirere, og at du vil få glæde af at følge med.

Tekst og fotos er ophavsretlig beskyttet og må kun benyttes efter nærmere aftale.

En helt tilfældig søndag

HavebloggenOprettet af Birgitte Hasholt ons, oktober 24, 2012 00:30:10

Weekenden havde sænket sig, og jeg måtte stikke snuden i nogle papirer samtidig med, at løglæggeren – den smarte, hvormed man med et snuptag får lagt blomsterløg - nærmest skreg efter mig udenfor. Hvor ville jeg bare gerne ud og putte forårsoverflod i jorden. Pludselig bankede det på døren. Læsebrillerne var rutsjet ned på næsetippen, og dørhammerens pludselige aktivering kom bag på mig. På tærsklen stod en ukendt kvinde. Hun var kommet forbi i et haveærinde; som sagt ikke ventet, men det var fint - hyggeligt i det små. Som det sker, når man har et udgangspunkt lige til højrebenet, fandt vi hurtigt fodslag, og jeg fik en flig af hendes historie. Det pudsige ved haven er, at den så ofte rummer mere end jord, frø og blade. Med ét står man med et andet menneskes passion og hører om livets valg, håb og drømme. Det er fantastisk – det hele udsprang jo bare af en snak om haven på en helt tilfældig søndag.

Hvilken vej følger du nu, hvor det er blevet efterår?

  • Kommentarer(2)//havebloggen.birgittehasholt.dk/#post169