Havebloggen

Havebloggen

BIRGITTE HASHOLT - FORFATTER, FOREDRAGSHOLDER OG HAVESKRIBENT


Havebloggen er tilknyttet websitet BirgitteHasholt.dk. Her kan du følge min økologiske have, mit liv på landet og finde gode madopskrifter og nyttige tips om selvforsyning. Du er velkommen til at skrive til mig; hver en kommentar er kærkommen, jeg svarer, så hurtigt jeg kan.

Måtte du ønske at blive fast læser af bloggen og modtage Havebloggens indlæg i din mailboks, kan du tilmelde dig HER.

Rigtig hjertelig velkommen i mit haveunivers! Jeg håber, du vil lade dig inspirere, og at du vil få glæde af at følge med.

Tekst og fotos er ophavsretlig beskyttet og må kun benyttes efter nærmere aftale.

En overraskelse og en lille godbid!

HavebloggenOprettet af Birgitte Hasholt fre, februar 08, 2013 21:26:52

Tusind tak for jeres fine kommentarer! Dejligt at et par af jer havde lyst til at dyrke den skønne, skønne chili. Nu er der trukket lod, og frøene er på vej til: Helga - Idéhaven.

Helga, jeg håber, du får rigtig meget glæde af chilifrøene.

Kh BirgitteSom I ved, sad jeg den anden dag og bestilte frø. Allerede næste dag kom posten med to godt polstrede pakker spækket med alt mulig godt til haven. En af de chilier, jeg havde bestilt, var jeg en smule overrasket over at finde. For et par år siden dyrkede jeg sorten `Brazil Multicolor Acorn´– en ufattelig smuk, tætløvet chili med bedårende frugter og en rigtig god, mellemstærk smag. Og pludselig dukkede `Brazil Multicolor´op samme sted som aji amarilloen, jeg fortalte om i sidste indlæg her på bloggen. `Brazil Multicolor´ havde godt nok ikke `Acorn´ med i navnet, ikke desto mindre tror jeg, det er den samme, så den røg straks ned i det virtuelle indkøbsnet. Men til min overraskelse lå der to poser af brazil-multicolorchilien i pakken, da den ankom. Jeg var simpelthen kommet til at bestille dobbelt. Så mange frø har jeg ikke brug for, jeg vil meget hellere sende den dejlige chili videre til en af jer. Skriv til mig på havebloggens kommentar - senest søndag (d. 10. februar), så sender jeg i begyndelsen af næste uge det vildfarne frøbrev med chili Capsicum baccatum `Brazil Multicolor´ til en chili-interesseret læser.

Chili Capsicum baccatum `Brazil Multicolor Acorn´

Rigtig god weekend fra

Birgitte

FOTO: KIM AHM

  • Kommentarer(6)//havebloggen.birgittehasholt.dk/#post174